Despre Noi

 

Un partener de incredere sustine proiectele marete!

Succesul unui proiect inseamna mult mai mult decat rezultatul final. Este toata pasiunea pe care o pui, toata munca depusa, experienta dobandita cu fiecare lucrare realizata si toata grija ta pentru detalii. Este fiecare provocare pe care esti nevoit s-o depasesti si toate satisfactiile reusitelor de pe parcursul activitatii. Si mai inseamna inca ceva – produse performante care sa simplifice si sa eficientizeze intregul proces al lucrarii, impreuna cu o echipa de profesionisti care sa te ajute sa le alegi pe cele potrivite proiectelor tale.

Cine suntem?

MAVIOR TOOLS este o echipa specializata pe comercializarea de scule si accesorii profesionale pentru industria lemnului – panza panglica si panze circulare. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a facut sa intelegem toate etapele ce duc catre un proiect reusit. Stim ca lucrul cu instrumentele adecvate fiecarui proiect in parte poate face diferenta in privinta calitatii oricarei lucrari. De aceea, punem la dispozitia clientilor nostri consultanta specializata pentru identificarea si achizitionarea sculelor potrivite din shop-ul nostru.  

Bine ai venit in lumea sculelor profesionale!

Alegerea instrumentului adecvat este esential pentru ca te ajuta sa eficientizezi intregul proces de lucru. MAVIOR TOOLS comercializeaza doar produse si accesorii profesionale, de la cele mai renumite branduri din domeniu, iar colaborarea directa cu acestea ne permite sa mentinem preturile la un nivel avantajos pentru clientii nostri. Detaliile sunt importante, mai ales atunci cand este vorba despre activitatea ta. Prin intermediul magazinului nostru online iti poti echipa atelierul cu scule de calitate, durabile si la preturi competitive, astfel incat sa poti face fata oricaror provocari, indiferent de complexitate! Suntem performanti in ceea ce facem, si am reusit sa transpunem performanta in intreaga noastra oferta de produse si accesorii specifice. Stim ca si tu te ghidezi dupa aceleasi principii ca si noi pentru a atinge excelenta, asa ca ti le punem la dispozitie pe toate prin intermediul shop-ului nostru.  

Integritate, profesionalism si transparenta

Acestea sunt cele trei mari coordonate dupa care ne ghidam in intreaga noastra activitate. Suntem de parere ca o relatie de colaborare implica respect reciproc si suntem receptivi la sugestiile clientilor nostri. Aveti intrebari cu privire la activitatea noastra sau la produsele pe care le comercializam? Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa ne contactati folosind datele noastre din pagina de contact.
Mihai Bacescu, Nr. 5, Brosteni
Luni - Duminica 09.00 - 22.00
0749-597-596
contact@mavior-tools.ro
office@mavior-tools.ro